Protestul din Piata Universitate a devenit violent dupa ce oamenii au rupt gardurile si au iesit in bulevard, unii aruncand cu pietre si bucati din caldaram in jandarmi, unul fiind ranit.

Manifestantii din Piata Universitatii au rupt cordoanele de jandarmi au iesit in bulevard, in scopul de a ocupe piata.

Traficul rutier a fost blocat. Incidentele au avut loc in fata Teatrului National. Unii dintre protestari au aruncat cu torte aprinse, cu pietre, cu bucati din caldaram si alte obiecte contondente, in bulevard si spre jandarmi, scrie mediafax.ro.

Un protestatar a fost in flacari pentru cateva clipe. Se arunca cu sticle si pietre inspre jandarmi. Fortele de ordine riposteaza cu gaze lacrimogene. Conform realitatea.net, un jandarm a fost ranit.

In jurul orei 18:00, aproximativ 1.000 de persoane erau prezente in Piata Universitatii, oamenii, care protestau pasnic, scandand lozinci contra presedintelui Traian Basescu si in favoarea alegerilor anticipate.

Instigatorii violentelor par a membrii galeriilor sportive, care si-ar fi dat intalnire in jurul orei 19:00 la Piata Universitatii, potrivit Realitatea TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.