Pompierii s-au straduit doua ore sa stinga incendiul, agravat de prezenta materialelor inflamabile din cladire.

Focul a izbucnit joi dimineata la depozitul de alimente al unei societati comerciale situat in cartierul Goranu, din municipiul Ramnicu Valcea. Pana la ora 9:30 a fost stins, insa pompierii au mai ramas la fata locului pentru a preveni reizbucnirea flacarilor.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea, capitanul Catalin Popescu, la fata locului au intervenit cinci autospeciale, operatiunea de stingere a incendiului fiind ingreunata din cauza materialelor inflamabile din interiorul depozitului, respectiv ulei, faina, malai si ambalaje din hartie, lemn si plastic, relateaza MEDIAFAX.

"La fata locului au intervenit cinci autospeciale cu apa, iar in acest moment incendiul a fost stins. Pompierii au mai ramas insa la fata locului, conform procedurii, pentru asigurarea zonei si inceperea cercetarilor pentru aflarea cauzelor izbucnirii incendiului si evaluarea pagubelor.

Interventia a fost ingreunata din cauza materialelor inflamabile, alimente precum uleiul imbuteliat in pet-uri de plastic, faina, malai, dar si ambalaje de plastic, lemn si hartie, folii, paleti si alte elemente, dispuse pe o suprafata de cel putin 600 de metri patrati", a declarat capitanul Catalin Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.