Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti (PTB) cerceteaza 31 de agenti de politie de la sectiile 1 si 3, pentru luare de mita, abuz in serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la prostitutie, complicitate la proxenetism, lipsire de libertate in mod ilegal sau tortura.

Procurorii Parchetului au dispus inceperea urmarii penale fata de cei 31 de agenti de politie pe 6 ianuarie. In acest caz au fost emise 82 de mandate de aducere si au fost solicitate Tribunalului Bucuresti 30 de autorizatii de perchezitie, instanta de judecata admitand propunerile formulate, a precizat Parchetul Capitalei.

Marti dimineata, ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au facut perchezitii la Sectiile 1 si 3 de Politie din Capitala si la locuintele politistilor vizati in acest caz, relateaza MEDIAFAX.

Cinci dintre cei 31 de politisti de la sectiile 1 si 3 din Bucuresti, acuzati de luare de mita, complicitate la prostitutie si la proxenetism, lipsire de libertate si tortura, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Cei cinci politisti vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Audierile continua la sediul Directiei Generale Anticoruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.