Adrian Crit comenteaza revocarea sa printr-o declaratie postata pe site-ul Regiei Autonome de Transport din Bucuresti.

In declaratia postata astazi pe RATB, Adrian Crit isi exprima surprinderea fata de decizia de a fi revocat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al regiei.

"Am aflat cu surprindere despre decizia Consiliului General al Municipiului Bucuresti de a ma inlocui din functie, pana la aceasta ora nefiindu-mi comunicate oficial si motivele", explica fostul presedinte.

Adrian Crit continua prin a trece in revista diferitele proiecte de succes pe care le-a coordonat in cele 18 luni de activitate, precum eficientizarea fortei de munca, stoparea furturilor, santionarea angajatilor care nu-si indeplinesc sarcinile, extinderea retelei de transport public in cartierele rezidentiale cele mai noi si in Ilfov si introducerea transportului de noapte.

„Cu siguranta, decizia nu a fost una tipic manageriala, legata de rezultate sub asteptari. Modul de actiune si lipsa de comunicare, vadite in acest caz, ma duc cu gandul la practici dintr-o alta epoca, de care credeam ca am scapat. Cert e ca proiectele trebuie sa continue, iar Regia Autonoma de Transport Bucuresti trebuie sa isi depaseasca propria inertie si mentalitatile invechite, pentru a deveni flexibila, dinamica si mai aproape de oameni”, a concluzionat Crit.

Directorul general al RATB, Adrian Crit, a fost revocat, marti, de consilierii municipali din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al regiei, din cauza ca nu a dus la bun sfarsit mai multe proiecte la care s-a angajat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.