Sindicalistii se vor intalni cu Sulfina Barbu, negocierile cu cei de la Nokia fiind amanate.

Liderul sindicatului "Nokia Metal" din cadrul fabricii de la Jucu a declarat ca ministrul Muncii urmeaza sa aiba, astazi, o intalnire cu conducerea Nokia Romania, noteaza MEDIAFAX.

"Negocierile dintre sindicatele din fabrica Nokia de la Jucu si reprezentantii companiei, care au inceput luni si ar fi trebuit sa fie reluate miercuri, au fost amanate pentru joi. In cursul diminetii de joi vom avea o intalnire cu ministrul Muncii, Sulfina Barbu, care vine la Cluj, si cu reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj. Stiu ca ministrul Muncii va avea o intalnire, joi, (n.r. astazi) si cu cei de la Nokia, iar apoi vom relua discutiile", a spus Ilcas.

Liderii celor doua sindicate de la fabrica Nokia din Jucu, Valentin Ilcas si Cristian Copil, urmau sa aiba, miercuri, o noua runda de negocieri cu conducerea Nokia Romania privind salariile compensatorii care vor fi acordate angajatilor ce urmeaza sa fie disponibilizati.

Liderul Sindicatului "Nokia Metal", Valentin Ilcas, declara, luni dupa-amiaza, dupa o intalnire de peste trei ore cu conducerea Nokia Romania, ca discutiile au fost "pregatitoare" si vor fi urmate de altele in aceasta saptamana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.