Voucherele eliberate de Administratia Fondului pentru Mediu in 2011 raman valabile pana cel mai tarziu in 23 noiembrie, de la acel moment ele ramanand fara nicio valoare, a atentionat, luni, ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

Potrivit datelor prezentate de Borbely, pana la acest moment au fost cumparate 21.300 de masini cu ajutorul tichetelor pentru "Rabla". Din experienta anului trecut, majoritatea celor care si-au cumparat masini prin programul "Rabla" au folosit numarul maxim de vouchere permis de regulile programului, respectiv trei, scrie MEDIAFAX.

"Anul acesta, in cadrul Programului Rabla, Administratia Fondului pentru Mediu a alocat 120.000 de tichete, acestea fiind distribuite in totalitate catre colectori. Numarul de masini noi achizitionate pana acum este de 21.300, dintre care 8.000 sunt romanesti. Vreau sa atrag atentia ca tichetele valorice se elibereaza de catre colectorii validati numai pana la data de 21 noiembrie 2011 si vor putea fi utilizate de catre proprietari doar pana pe 23 noiembrie. Ultima cerere de decontare va putea fi depusa de catre producatorul validat cel mai tarziu la data de 25 noiembrie, iar decontul va fi realizat pana pe 12 decembrie anul acesta. De asemenea, vreau sa subliniez ca toti ce care detin sau vor detine astfel de tichete trebuie sa le valorifice in termenele mentionate, deoarece ulterior acestea isi vor pierde valoarea", a anuntat Borbely.

Firmele interesate de programul "Rabla" trebuie sa depuna dosarele chiar mai devreme, pana in 15 octombrie.

  • Pentru programul "Rabla" pentru tractoare, demarat in 12 septembrie, termenul limita de depunere a documentelor este 10 noiembrie, iar ultima cerere de decontare se va depune de catre producatorul validat cel mai tarziu la data de 25 noiembrie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.