Un director al postului de televiziune OTV si alte 26 de persoane sunt vizate de o ancheta a Parchetului Tribunalului Bucuresti privind infractiuni de proxenetism si prostitutie masculina, politistii desfasurand, joi, 27 de perchezitii pentru prinderea suspectilor.

Perchezitiile au fost declansate joi dimineata in Capitala, actiunea fiind coordonata de Parchetul Tribunalului Bucuresti - Sectia Urmarire Penala, iar la acestea participa Serviciul Omoruri din Politie, Directia Investigatii Criminale din Politia Romana, Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, Serviciul Furturi Auto, Serviciul Criminalistic, Brigada Politiei Rutiere, zece sectii de politie din Capitala si luptatori ai SPIR si SIAS.

In total, la cele 27 de perchezitii participa aproximativ 250 de politisti, care vor pune in executare 27 de mandate de aducere.

Actiunea a fost declansata in urma constituirii unui dosar penal la Parchet vizand infractiuni de proxenetism si prostitutie masculina, scrie MEDIAFAX. Toate persoanele implicate in acest caz sunt barbati care aveau fie rolul de proxeneti, fie se prostituau, fie erau clienti. Unii dintre acestia erau proxeneti, dar se si prostituau, iar altii sunt suspectati inclusiv de racolare de minori si act sexual cu un minor.

Printre persoanele vizate in dosar se numara si Doru Iuga, director la postul de televiziune OTV si mai multi oameni de afaceri, afirma sursele citate.

  • Doru Iuga era unul dintre clientii retelei

Directorul postului de televiziune OTV nu este acuzat de proxenetism, el fiind doar unul dintre clientii retelei vizate in ancheta.

Potrivit acelorasi surse, procurorii pot cere arestarea preventiva chiar si a clientilor retelei daca se va dovedi ca acestia au intretinut relatii sexuale cu persoane minore si aveau cunostinta de acest fapt.

Aproape toti membrii retelei acuzate de infractiuni de proxenetism si prostitutie masculina au fost deja adusi la Politia Capitalei, unde vor fi audiati.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au in vedere ca vineri sa inainteze Tribunalului Capitalei propuneri de arestare preventiva a acuzatilor, au mai sustinut sursele citate.

Citeste si:
Politist rutier din Caracal, implicat intr-un dosar de camatarie si...
Politist rutier din Caracal,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.