Fiecare salariat al Postei Romane va fi trimis, incepand cu 1 iunie, in concediu fara plata cate doua zile in fiecare luna, pana la finele anului, decizie care va afecta peste 34.000 de angajati si va reduce cheltuielile lunare ale operatorului cu 7 milioane de lei.

"Decizia vizeaza toti salariatii Postei. Pentru a nu afecta activitatea companiei, fiecare salariat isi va lua doua zile de concediu fara plata in fiecare luna, pana la finele anului, prin rotatie. Masura va reduce cheltuielile companiei cu 7 milioane de lei pe luna", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), Daniel Neagoe.

Anul trecut, operatorul postal a avut pierderi de 29 milioane de euro, la o cifra de afaceri de 327 milioane de euro.

Posta Romana este cel mai mare operator de profil si dispune de o retea teritoriala de aproximativ 7.100 de oficii postale, dintre care 1.200 sunt informatizate, iar mai mult de 580 dintre acestea sunt incluse intr-o retea virtuala privata (VPN).

Operatorul are circa 34.200 de salariati, dintre care peste 11.000 sunt factori postali. Numarul de salariati la finele anului a fost prognozat la 32.663.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.