Afla mersul trenurilor si reducerile de preturi pentru vara acestui an.

CFR Calatori suplimenteaza in 2011 54 de trenuri pentru legaturi directe intre principalele orase din tara si litoralul romanesc. Astfel, din 17 iunie, toate trenurile care circula pana la Constanta isi vor prelungi traseul pana in Mangalia.

Cele 54 de trenuri vor face legatura intre Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Calarasi, Buzau si Medgidia, relateaza MEDIAFAX.

Si in acest sezon estival se va asigura legatura catre Delta Dunarii prin orasul Tulcea, prin doua perechi de trenuri accelerat si un serviciul de transport cu vagoane de dormit si cusete in trenurile ce vor face legatura dintre Constanta/Mangalia si Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Arad, Suceava Nord si Iasi.

Oferta "Minigrup 2-5" este destinata celor care calatoresc in grupuri mici (de 2 - 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre 10 si 25 de procente.

Oferta "Cartea VSD" (vineri, sambata, duminica) este valabila in week-end, cu reduceri intre 25 si 60 la suta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.