Orasul Deva a fost impanzit cu zeci de cadavre de maidanezi impuscati in timpul noptii de persoane necunoscute. Primarul felicita initiativa criminala.

Peisaj dezolant, ieri dimineata, in municipiul Deva. Zeci de caini comunitari zaceau fara suflare in mai multe zone din oras. Potrivit unor martori, animalele au fost ucise de persoane necunoscute care au dorit sa-si faca singure legea, pe timpul noptii, relateaza ziarul Hunedoreanul.

“Au venit cu masina iar aici, in sensul giratoriu, au deschis geamul, au strigat cainele, iar cand animalul a pornit spre masina un barbat a scos pe geam o arma cu aer comprimat cu otrava in loc de tranchilizant. Dupa aceea, au plecat", a declarat angajata unui magazin, martora la o astfel de scena macabra

Reactiile primarului Miricia Muntean din Deva au siderat opinia publica, dupa ce acesta i-a felicitat pe cei care au impuscat cainii.
"Ii rog pe toti vanatorii din sa ia masuri asupra lor, sa nu ma lase singur. Este singura problema pe care nu am putut sa o rezolv pana acum. Ma bucur cand vad ca am scapat de ei", a declarat primarul.

Citeste si: Care este soarta cainilor maidanezi?

Ce prevede noua lege a cainilor maidanezi?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.