Soselele sunt pline de soferi care au obtinut permisul illegal, la fel ca si Bercea Mondial, care nu stie sa citeasca sau sa scrie.

Un raport intocmit de catre DGA privind implicarea in accidente rutiere a soferilor care au obtinut ilegal permisul - regasiti in dosarul "mafiei permiselor auto - este de-a dreptul in-spaimantator.

"Analiza le-a vizat pe persoanele care si-au luat permisul prin spaga la Arges. Astfel, in 2006, posesorii ilegali de permise au provocat 2 accidente mortale. In 2007, 3 accidente mortale, iar bilantul din anul 2008 indica un adevarat pericol public, adica nu mai putin de 23 de alte accidente mortale savarsite de conducatorii auto existenti la dosar" a declarat seful DGA Arges, Dan Nicolae, potrivit gandul.info.

  • Intre cei 3500 de posesori de permise se afla si un analfabet

Pe langa faptul ca acesta nu stie sa scrie si sa citeasca, el nu cunoaste nici semnele de circulatie si in plus este posesorul unui permis pentru toate categoriile si conduce un camion de marfa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.