Toate raportele de evaluare Schengen au confirmat ca Romania si-a indeplinit in totalitate obligatiile, a declarat ministrul Traian Igas.

"Toate raportele de evaluare Schengen au confirmat ca Romania si-a indeplinit in totalitate obligatiile, iar Ministerul Administratiei si Internelor si-a achitat cu brio toate sarcinile asumate, a declarat astazi Traian Igas , la prezentarea bilantului activitatii ministerului pe 2010, potrivit MEDIAFAX.

"Putem spune fara echivoc ca Romania este pregatita sa apere granitele Europei"
, a sustinut ministrul Administratiei si Internelor, adaugand faptul ca Romania indeplineste toate condititiile tehnice care au fost cerute.

Acesta a facut referire la campania mediatica intensa initiata in 2010 de MAI si Ministerul Afacerilor Externe, la materialele transmise misiunilor diplomatice ale statelor membre si partenerilor interesati si la vizitele delegatiilor de jurnalisti straini.

Afla totul despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen in DOSARELE 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.