Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, intentioneaza sa aduca zeci de mii de oameni la inaugurarea Stadionului National "Lia Manoliu", cu ajutorul celebrei cantarete Miley Cyrus.

Potrivit Cancan, edilul-sef s-a hotarat sa apeleze la idolul adolescentilor, Miley Cyrus (alias Hannah Montana), pe care vrea sa o aduca la Bucuresti.

Cu toate ca Stadionul "Lia Manoliu" va fi gata la inceputul lunii august, Sorin Oprescu vrea ca totul sa fie bine pus la punct pana atunci. El s-a gandit deja ce artist va aduce la inaugurare, pentru a atrage mii de tineri, pe Miley Cyrus, alias Hannah Montana, scrie Adevarul.ro.

"Toate persoanele carora le-am spus pe cine voi aduce mi-au zis ca stadionul va fi mic", ne-a spus, mandru, primarul general. Oprescu ne-a mai declarat ca Hannah Montana a cerut 250.000 de euro, iar Lady Gaga aproximativ 300.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.