Cinci persoane au fost retinute, iar Adi Minune si Florin Salam sunt cercetati in libertate in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru, Ionel Balint, este suspectat ca a injunghiat o persoana, in urma cu mai bine de o luna, intr-un club din Capitala.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX, ca printre cei cinci retinuti se afla Ilie Petre, unul dintre patronii clubului in care a avut loc incidentul, acuzat de favorizarea infractorului, precum si unul dintre presupusii agresori. Alaturi de acestia au mai fost retinute alte trei persoane, tot pentru favorizarea infractorului.

De asemenea, alte doua persoane care au participat la agresiune, printre care si Ionel Balint, sunt cautate de politisti.

Cantaretii Adi Minune si Florin Salam, invinuti de favorizarea infractorului si, respectiv, marturie mincinoasa, vor fi cercetati in stare de libertate, a mai spus Ciocan. Cei doi au plecat, joi seara, de la Politia Capitalei, unde au fost audiati de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Adi Minune, Florin Salam, unul dintre patronii clubului din Capitala in care s-a petrecut incidentul, precum si alte aproximativ 20 de persoane au fost audiate, joi, la Politia Capitalei, in dosarul in care Ionel Balint, fiul lui Nutu Camataru, este suspectat de tentativa de omor. Potrivit unor surse judiciare, patronul clubului unde a avut loc incidentul este suspectat de favorizarea infractorului, deoarece ar fi ascuns inregistarile surprinse in local.

Aproximativ 20 de perchezitii au fost facute, joi dimineata, in Bucuresti, iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Politia Capitalei, a spus Christian Ciocan.

El a precizat ca ancheta vizeaza un incident petrecut in 19 septembrie, intr-un local, unde fiul lui Nutu Camataru l-ar fi injunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, in varsta de 41 de ani. Acesta a fost internat in stare grava la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

In urma cu cateva zile, Adi Minune si Florin Salam au fost audiati in acest dosar, dar in calitate de martori.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune le-a spus, la audierile care au avut loc luni, ca a fost in seara de 19 septembrie in restaurantul in care s-a petrecut incidentul, dar ca nu isi aminteste exact ce s-a intamplat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.