Tribunalul Prahova a respins recursul procurorilor la decizia de eliberare conditionata data de Judecatoria Ploiesti pe numele Ioanei Maria Vlas.

Fostul administrator al SOV Invest va parasi Penitenciarul din Targsor imediat ce decizia instantei ii va fi transmisa.

Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Prahova, judecatorul Madalina Graure, instanta a respins, miercuri, recursul inaintat de Parchetul Judecatoriei Ploiesti si a mentinut decizia Judecatoriei Ploiesti privind eliberarea Ioanei Maria Vlas.

Aceasta nu a fost prezenta in sala in momentul pronuntarii sentintei, insa ii va fi comunicata decizia, a precizat Madalina Graure.

Sentinta pronuntata, miercuri, de Tribunalul Prahova este definitiva , a mai spus purtatorul de cuvant al Tribunalului Prahova.

Graure a precizat ca, potrivit legii, Judecatoria Ploiesti va dispune data la care Vlas va fi eliberata din Penitenciarul Targsor, unde este incercerata.

Ioana Maria Vlas mai avea de executat peste o mie de zile de inchisoare.

Ioana Maria Vlas a fost adusa in jurul orei 10.00 in boxa arestatilor de la Tribunalul Prahova, instanta la care se judeca recursul inaintat de procurorii Parchetului Judecatoriei Ploiesti impotriva sentintei Judecatoriei privind punerea in libertate a fostului administrator al SOV Invest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In fata instantei de judecata, fostul administrator al SOV Invest a afirmat ca ceea ce "o socheaza" este sintagma "monitorizare necesara".

"M-a monitorizat statul roman timp de aproape sapte ani si nu au gasit pana acum niciun motiv sa spuna ca am gresit cu ceva in aceasta tara", a afirmat Vlas in fata completului de judecata.

Aceasta a solicitat judecatorilor sa fie "atat de intelegatori" incat sa o trateze "ca pe orice alta persoana privata de libertate".

Citeste si:
Carlos „Șacalul” rămâne după gratii. Instanța a respins recursul...
Carlos „Șacalul” rămâne după...

"Va rog frumos, un tratament egal", le-a solicitat Vlas judecatorilor de la Tribunalul Prahova, mentionand ca un alt complet tot de la Tribunalul Prahova a dispus in urma cu cinci luni reducerea de la sase la patru luni a termenului stabilit de comisia de eliberare conditionata din cadrul Penitenciarului Targsor pentru rediscutarea cererii de eliberare depusa de Vlas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.