Sute de sindicalisti din cadrul Sanitas Iasi protesteaza la aceasta ora in fata Prefecturii din Iasi, manifestantii imbrancindu-se cu jandarmii, aruncand cu oua si spargand un geam, incercand sa intre in cladire.

Mitingul Sanitas a inceput la ora 13.30, manifestantii scandand "Jos Guvernul", "Jos Basescu" si solicitand ca prefectul sa iasa din cladire pentru a discuta cu ei, informeaza MEDIAFAX.

Liderul Sanitas Iasi, Viorel Tanase, a declarat ca este vorba despre o pichetare a Prefecturii, dar ca protestatarii au venit in numar mai mare decat au stabilit organizatorii.

"Intotdeauna actiunile sindicalistilor de la Sanitas sunt ceva mai vii. Situatia este insa sub control. O delegatie va fi primita la domnul subprefect. Principala lor nemultumire este legata de reducerea salariilor cu 25%", a declarat prefectul Dragomir Tomaseschi, citat de Antena 3.

Initial, s-a comunicat ca la miting urmau sa participe 50 de persoane, in fapt la protest au participat aproape 300 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.