Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, s-a prezentat din nou la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), astazi, pentru studierea materialului de urmarire penala in cauzele in care este cercetat si pentru a verifica veridicitatea interceptarii convorbirilor telefonice.

La iesirea din sediul DNA, Dan Diaconescu a declarat ca se va prezenta si miercuri, la ora 15.00, pentru a citi materialulul pus la dispozitie de procurori, pentru "o noua audiere, o noua ancheta", sustinand ca se vor clarifica lucrurile pana nu va ramane nici o proba in dosar.

Acesta a adaugat ca exista o problema legata de interceptarile din dosar, sustinand ca acestea sunt trunchiate, iar anumite parti sunt consemnate cu parantenze si puncte de suspensie, deoarece nu erau inteligibile, relateaza MEDIAFAX.

Astfel, patronul OTV a adaugat ca doreste sa verifice daca inregistrarile corespund realitatii si sa stabileasca daca au fost modificate.

Dan Diaconescu este cercetat alaturi de fostul realizatorul OTV, Doru Parv, in legatura cu santajarea primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot. Cei doi au fost arestati preventiv in 23 iunie. Doua zile mai tarziu, Tribunalul Bucuresti a decis punerea in libertate a lui Dan Diaconescu, dar mentinerea in arest preventiv a lui Doru Parv.

"Senzational": Dan Diaconescu a revenit la DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.