Comunitatea roPot anunta organizarea conferintei Solution 2010, o conferinta unica si neconventionala, o platforma de invatare desfasurata intr-un cadru cu adevarat inovator, care sustine tineri din intreaga lume in a adauga claritate, incredere, capacitate si curaj eforturilor de a face diferenta in societate.

  • Solution 2010 - Prima conferinta internationala pentru antreprenoriat social din Romania

Gazduita pentru prima data in Austria, in 2006, "Solution" a angrenat pana in prezent aproximativ 300 de participanti selectati si peste 60 de oaspeti si parteneri cu reputatie. In 2009, programului i-a fost atribuit oficial patronajul UNESCO, iar in acest an, cea de-a cincea editie va avea loc in Romania, intre 23 si 26 septembrie, la Bran. Conferinta implica 90 de participanti, 15 facilitatori internationali si 15 vorbitori locali si internationali.

Echipa de facilitatori, cuprinzand 15 membri din Romania, Austria, Olanda, Marea Britanie si Finlanda, vor sustine conferinta atat cu experienta in zona de invatare, precum si in zona de antreprenoriat social. Ca si lideri ai diverselor comunitati de antreprenoriat social in tarile de origine, acestia vor aduce exemple practice si discutii pragmatice in cadrul Solution.

Totodata, conferinta isi propune cristalizarea si planificarea initiativelor antreprenoriale intr-un mediu multicultural si faciliteaza colaborarea, feedback-ul si suportul reciproc intre studenti, antreprenori, tineri profesionisti si organizatii ce sustin intreprinderile sociale
.

Afla mai multe detalii despre conferinta si cum poti participa pe solution.ropot.ro.

„Ne dorim sa setam un exemplu practic pentru toti cei implicati. Pentru noi este foarte important sa ii implicam pe participanti in activitati practice, sa ii provocam in a actiona in directia impactului social pentru ca stim cu totii ca doar discutiile genereaza mult mai greu un impact tangibil, a declarat Mircea Tudose, manager de proiect.

  • "Eu roPot, tu ce faci?"

roPot este comunitatea oamenilor cu interese comune in zona de antreprenoriat social, platforma de conectare ce devine comunitate de practica bazata pe incredere, respect si contributie, un cadru de dezvoltare al abilitatilor si al cunostintelor necesare atat pentru zona de antreprenoriat, cat si pentru crearea de impact social.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.