Actorul amator din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", Papan Chilibar, arestat pe 15 aprilie pentru furt, ramane in arest, a decis definitiv Tribunalul Bucuresti, care a respins recursul acestuia si ale altor trei persoane, cercetate in acelasi caz.

Actorii Ada Condeescu si Eugen Pistereanu, eroii principali ai filmului lui Florin Serban, au spus ca Papan este un om schimbat, iar toata echipa filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier" este alaturi de acesta.

In cursul sedintei de judecata, avocatul Andrei Sorescu, care l-a reprezentat pe actorul amator, a sustinut ca Papan este singurul dintre cei patru arestati care are o sansa de reabilitare. Avocatul a spus ca Papan are o oferta de munca, respectiv un post de muncitor necalificat, platit cu 800 de lei, care i-ar permite sa isi intretina familia, respectiv sotia, copilul si pe cei doi parinti bolnavi, informeaza NewsIn.

De asemenea, avocatul a aratat ca Strada Film, care a produs filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", a garantat ca va acoperi prejudiciul creat prin furt, la dosar fiind depus si un document din care reiese ca actorul a fost inscris intr-un program al Ministerului Educatiei, numit "A doua sansa", pentru a isi putea continua studiile.

Sorescu a spus, in fata instantei, ca recursul trebuie admis, iar Papan lasat in libertate, avand in vedere ca fapta pentru care a fost arestat nu presupune pericol social. Tribunalul nu a acceptat insa sa il elibereze pe Papan.

Totodata, motivarea Judecatoriei arata ca procurorii au propus instantei arestarea preventiva a lui Papan si a altor trei persoane pentru ca, in perioada 8-11 ianuarie, de mai multe ori, cei patru, impreuna cu alte doua persoane, au patruns in sediul unei firme din Bucuresti, de unde ar fi sustras 500 de euro, sase telefoane mobile si alte bunuri, in valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Papan Chilibar a patruns o singura data in sediul firmei, alaturi de alte trei persoane, ocazie cu care au spart un seif din care au luat patru telefoane mobile. [Actor din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", retinut de Politie]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.