Let`s Do It, Romania este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune sa curete toata tara de deseurile din arealele naturale, intr-o singura zi.

Echipa “Let`s Do It Romania!” incepe una dintre cele mai importante etape din proiectul ce isi propune sa curete intreaga tara de gunoaiele din arealele naturale, intr-o singura zi, pe data de 25 septembrie 2010.

Primul judet ales pentru aceasta activitate este Cluj, fiind judetul cu cel mai mare numar de voluntari inscrisi (185). Actiunea va avea loc in acest weekend. Astfel, in prima zi (sambata) va fi organizata conferinta de presa, la care vor participa reprezentanti ai Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului NV 6, cat si reprezentanti ai Prefecturii Cluj Napoca, Primariei Cluj Napoca, Consiliului Judetean Cluj si Administratiei Nationale “Apele Romane”.

In aceeasi zi vor fi realizate instructaje, iar voluntarii vor fi impartiti pe echipe. Cea de-a doua zi va fi dedicata cartarii propriu-zise, iar la fina vor fi analizatee concluziile, pe baza experientei voluntarilor de pe teren.

Echipa "Let`s Do It, Romania!" cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”. Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.