Reprezentantele sexului frumos pot manca o prajitura in tramvaiul 21 sau se pot plimba cu masini de raliu, duminica, in Capitala, in cadrul unor evenimente organizate cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.
La Romexpo, doamnele si domnisoarele in cautarea adrenalinei au ocazia sa faca ture de raliu si drift alaturi de soferi profesionisti, in masini de sute de cai putere. Campioni de raliu si masini puternice vor sta la dispozitia reprezentantelor sexului frumos, duminica, intre orele 11.00 si 16.00, la evenimentul 4Tuning Girls Day organizat in cadrul Modexpo. Participantele vor primi cadouri si surprize din partea organizatorilor si vor putea face fotografii la bordul bolizilor de competitie. Norocoasele vor putea castiga cursuri complete de Drift, potrivit NewsiN.

Femeile care prefera o plimbare linistita se vor putea urca gratuit intr-un tramvai-cofetarie, care va circula pe linia 21. Regia Autonoma de Transport Bucuresti a scos pe traseul Piata Sfantul Gheorghe-Helitube un tramvai special pentru Ziua Femeii, in care doamnele si domnisoarele vor primi prajituri si flori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.