Aproape doua miliarde de oameni sarbatoresc Noul An chinezesc, marcand astfel intrarea in Anul Tigrului de Metal, conform zodiacului traditional.

Sarbatoarea trecerii in noul an este foarte importanta pentru chinezi, familiile reunindu-se pentru a petrece impreuna Revelionul si pentru a manca impreuna galustele traditionale, aducatoare de noroc, scrie Adevarul.

Anul visurilor indraznete

Anul Tigrului aduce modificari de tot felul, fiind un an al transformarilor, care va evolua inregistrand schimbari bruste de intensitate, spun astrologii chinezi. Oamenii vor trai si vor actiona numai pentru fapte mari si idei indraznete. O data la 12 ani, dupa un an calm si plin de ezitari, cum este Anul Boului care tocmai s-a incheiat, urmeaza un an al introducerii reformelor si al schimbarilor curajoase, care va marca un moment de cotitura in vietile tuturor.

Click aici pentru a citi mai multe despre Anul Tigrului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.