Daniel Madalin Raduta locuieste in Bucuresti, are 29 de ani si acum patru luni a aflat ca are leucemie. Luna viitoare va deveni pentru prima oara tata, dar ca sa ajunga sa-si vada copilul la gradinita are nevoie de ajutorul tau!
Pana anul trecut in octombrie, viata sa parea perfecta: tanar sanatos, absolvent de Politehnica, isi cunoaste iubirea in facultate, este recrutat de BitDefender, se casatoreste si asteapta un copil. Insa acest scenariu este umbrit de un diagnostic ce pe multi i-ar pune la pamant: leucemie acuta limfoblastica, un fel de cancer al sangelui.

Dupa ce a tratat-o cu succes pana acum, medicii au cazut de acord ca cea mai buna optiune pentru Daniel este un transplant de maduva (transplant de celule stem hematopoietice), operatie care nu se poate efectua in Romania, dupa cum marturiseste pe site-ul personal. Intreaga procedura de transplant se ridica la 120.000 – 150.000E, bani care trebuie adunati in cel mai scurt timp posibil. Pana acum, Daniel Raduta a reusit sa stranga aproape 27.000 de euro, dar si tu il poti ajuta sau poti duce vestea mai departe, catre alti oameni care pot face acest lucru. (Sustine cauza pe Facebook, unde deja are 1804 de membri)

Il puteti ajuta pe Daniel cu donatii in conturile deschise la Banca Transilvania (detalii aici):

  • EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
  • RON: RO57BTRL064013HAF02712XX
Daca aveti un card activat la plata pe internet e mai simplu: prin PayPal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.