Cartel Alfa Cluj a anuntat ca toti cei 1.933 de angajati ai firmei care construieste Autostrada Transilvania, compania Bechtel, vor primi notificari de concediere incepand cu data de 5 martie, fiind demarata procedura de concediere colectiva, transmite NewsIn.

Presedintele Cartel Alfa Cluj, Grigore Pop, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cursul diminetii Sindicatul Transilvania al Angajatilor Bechtel, afiliat la Cartel Alfa, a primit o notificare prin care este anuntara ca firma constructoare a Autostrazii Transilvania renunta la tot personalul.

"Azi dimineata, sindicatul nostru Transilvania, de la compania Bechtel, a fost invitat sa primeasca un document in care ne comunica inceperea concedierii colectiv a intregului personal, a 1.933 de posturi care vor fi anulate din schema de organizare incepand cu data de 5 martie. Spre deosebire de alte dati, notificarea respecta legea, contractul colectiv de munca", a afirmat Pop.

Bechtel sustine ca va cauta solutii sa nu dea toti angajatii afara

Compania Bechtel a anuntat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca nu are de gand sa isi concedieze toti salariatii daca Guvernul si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale plateste restantele si da asigurari ca lucrarile la Autostrada Transilvania vor continua.

Mai multe detalii despre concedierile de la Bechtel gasiti pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.