Social 20 Iulie 2009 16:43
Andrei Razvan Placinta, fiul ministrului Tineretului si Sportului Sorina Placinta, este slujitor al "Primei Biserici Ateiste".
Potrivit publicatiei Monitorul de Vrancea, Andrei sta in Elvetia si de curand a obtinut pe internet, titlul de „pastor“ al „Primei Biserici Ateiste“, o organizatie laica, dar care foloseste toata terminologia crestina.

Membrii acestei biserici pot deveni „pastori“, „reverenzi“, completand un formular on-line, in care sa scrie numele, adresa de e-mail, tara si depun un juramint: „Sint de acord sa promovez un punct de vedere rational asupra lumii, eliberat de misticism si de supranatural“.

Potrivit site-ului oficial al acestei biserici, Andrei Placinta a devenit „preot“ pe 3 aprilie 2008. „Vesti bune! Un alt preot ateu este disponibil pentru a sustine ceremonii in si in jurul localitatii Montreux, Elvetia! Rev. Andrei Placinta este gata sa va satisfaca toate nevoile“, scrie pe www.firstchurchofatheism.com.

Si mai mult, potrivit realitatea.net, “Andrei Razvan Placinta si-a postat pe contul sau de Facebook mai multe poze care il infatiseaza in ipostaze homosexuale si in preajma unor simboluri sataniste.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.