Social 18 Iunie 2009 17:28
O aeronava Tarom, cu 200 de persoane la bord, care efectua o cursa pe ruta Bucuresti-Tenerife, a aterizat de urgenta la Madrid din cauza unor probleme tehnice.
UPDATE: Potrivit ultimelor informatii furnizate de NewsIn, se pare ca pilotii au descoperit o zgarietura la geamul cabinei si au luat decizia pentru verificari tehnice.

"Este vorba de o cursa charter Bucuresti- Tenerife a companiei Tarom. Echipajul a decis sa aterizeze de urgenta pe aeroportul din Madrid deoarece au detectat o zgarietura minora la geamul cabinei pilotilor", a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Ioana Boca
Conform procedurilor, pilotii au luat aceasta decizie pentru a ateriza pe aeroportul din Madrid deoarece Compania Tarom are o baza tehnica unde se poate inspecta zgarietura sau fisura.

Potrivit purtatorului de cuvant al companie, se verifica avionul si se va lua decizia daca geamul va fi schimbat. Daca nu este o problema atat de grava aeronava isi va continua cursa spre Tenerife.

Cei peste 200 de pasagerii din aeronava Tarom se afla, in acest moment, in siguranta la sol. Ei vor ajunge la destinatie cu intarziere de pana la o ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.