Social 19 Iunie 2009 13:22
Potrivit ministrului transporturilor si infrastructurii, Mihai Necolaiciuc, fostul sef de la Caile Ferate Romane acuzat de delapidarea a milioane de dolari, a fost cautat multa vreme incat sa nu fie gasit.
"Cel putin o lunga perioada de timp Necolaiciuc a fost cautat in asa fel incat sa nu fie gasit. Am spus de mai multe ori ca am senzatia ca un fel de <secret al lui Polisinel> unde se afla Necolaiciuc, ca prea apareau in presa tot felul de informatii si nimeni nu parea interesat sa urmareasca vreun fir", a declarat joi Radu Berceanu in cadrul unei conferinte de presa.

Ministrul Transporturilor este de parere ca in acest caz lucrurile se vor clarifica dupa aducerea in tara a fostului director de la CFR.

"Si acum exista in magaziile de la CFR tot felul de patenti care au fost cumparati la niste preturi enorme fata de pretul pietei. Cred ca si asta este un caz in care trebuie sa se mearga pana la capat si sa avem un raspuns foarte concret. Ce s-a intamplat si cine se face vinovat"
, a mai spus Berceanu, potrivit NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.