Social 19 Mai 2009 19:05
Actorul Nicu Constantin, internat de o saptamana la Spitalul Militar Central din Capitala, este in stare critica si ventilat artificial in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a unitatii sanitare.
"Pacientul sufera de o afectiune pulmonara severa si este intubat. Starea lui nu s-a imbunatatit de la internare, este oarecum stationara, insa echipa medicala face toate eforturile pentru ameliorarea starii de sanatate. Din pacate, in momentul de fata, actorul nu poate parasi sectia ATI", a declarat, pentru NewsIn, directorul spitalului, prof. dr. Ioan Sarbu.

Actorul roman, in varsta de aproape 70 de ani, a fost internat pe 11 mai la Spitalul Militar Central.

Nascut in localitatea constanteana Eforie Sud, in urma cu 69 de ani, Nicu Constantin s-a consacrat pe scena Teatrului de Comedie "Constantin Tanase", unde a jucat vreme de 40 de ani in peste 9.000 de spectacole, incepand cu 1960. In palmaresul actorului se mai numara peste 20 de filme de scurt si lung metraj, precum si numeroase participari la emisiuni de radio si televiziune.

Incepand cu 2001, Nicu Constantin a devenit cetatean de onoare al orasului Eforie Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.