Misterul injunghierii lui Marian Cozma din 2005, de la Bucuresti, nu a mai fost rezolvat de Politie, pentru ca handbalistul nu ar mai fi depus plangere. Totusi, apropiatii sai sustin in continuare ca politistii nu au fost in stare sa-i prinda pe atacatori. Trupul neinsufletit al lui Cozma a fost adus ieri in tara.
Politistii unguri si cei austrieci au reusit in doar doua zile sa-i prinda pe cei care l-au ucis pe handbalistul roman Marian Cozma intr-o discoteca din oraselul maghiar Veszprem. In Romania, politia nu a reusit nici dupa patru ani sa-i prinda pe cei care l-au injunghiat in spate pe Marian, in plina strada, in 2005, la Bucuresti, pe cand acesta juca pentru Dinamo. Presa a scris, la vremea respectiva, ca atacatorii faceau parte din galeria echipei rivale, Rapid Bucuresti. Reprezentantii Politiei spun ca ancheta a ramas nefinalizata, iar faptasii in libertate, pentru ca Marian Cozma si-ar fi retras plangerea de la Sectia 7 a Politiei. "Noi ne-am autosesizat, dar pana la urma Marian nu a mai depus plangere. Legea prevede ca actiunea penala se pune in miscare numai la plangerea victimei", ne-a declarat Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.