Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca ar putea fi construita o noua statiune de tipul Vama Veche, in cazul in care constructiile din statiunea amintita nu vor inceta.

Noul ministru al turismului sustine ca statiunea Vama Veche este un obiectiv turistic aproape compromis, din cauza "construirii de amplasamente fara cap".

"Daca aceste constructii nu vor inceta, vom cauta o noua locatie pentru ridicarea de la zero a unei statiuni de tipul Vama Veche", a declarat Udrea, potrivit NewsIn.

Prezenta zilele acestea la Targul de Turism de la Madrid (Spania), Elena Udrea a precizat ca ministerul de resort va lua o serie de masuri pentru dezvoltarea turismului pe litoralul romanesc. Printre acestea, se numara atragerea cazinourilor pe malul Marii Negre.

"Vom vorbi cu autoritatile abilitate pentru a crea facilitati operatorilor de jocuri de noroc, care sa-i determine sa vina sa-si deschisa locatii pe litoral", a explicat Udrea.

De asemenea, ministrul intentioneaza sa elaboreze un proiect pentru tineri.

Totodata, noul ministru al turismului a mentionat ca intentioneaza sa poarte discutii cu autoritatile locale si din judetele Tulcea si Constanta, pentru deschiderea unor trasee de facilitarea accesului intre Delta Dunarii si Litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.