De sarbatori, Jerry’s Pizza, numarul 1 in livrari de pizza la domiciliu, lanseaza in premiera absoluta Pizza cu Sarmale. Noul produs este disponibil de astazi in toate cele 7 locatii Jerry Pizza din Bucuresti.
Aceasta idee originala pe care a avut-o Jerry - Alfred Dauteuil, General Manager al lantului Jerry’s Pizza - a pornit de la premisa ca doua produse atat de populare in randul consumatorilor, puse impreuna, ar trebui sa dea nastere unui produs senzational. Pizza cu Sarmale va incanta gusturile consumatorilor si va contine urmatoarea combinatie de toppinguri: sarmale, porumb, ardei iute, ceapa si seminte de marar.

"Cautam o combinatie unica, deosebita pentru o noua pizza, iar ideea Pizzei cu Sarmale era de ceva vreme in mintea mea. Mi-am dat seama ca in Romania, in perioada Craciunului, toata lumea se gandeste la sarmale. Cand am propus ideea, majoritatea au avut avut o reactie de surpriza, dar nu neaparat pozitiva"... Pizza cu sarmale! ...in nici un caz!". Insa, dupa ce au incercat-o fetele lor s-au luminat si urmatoarea replica a fost: "Hei! E chiar foarte bunal!”". Se pare ca a fost nevoie de cineva innebunit dupa sarmale dar si dupa pizza pentru a le pune impreuna. Uneori lucrurile care ni se par cele mai ciudate chiar se dovedesc a fi cele mai bune”, a declarat Jerry (Alfred Dauteuil, General Manager al lantului Jerry’s Pizza).

In varianta de 30 cm, Pizza cu Sarmale costa 27.75 lei, iar ingredientele folosite provin de la furnizorii locali ai Jerry’s Pizza. Pizza cu Sarmale a fost gandita initial ca o aparitie speciala de sarbatori, totusi succesul produsului ar putea determina ramanerea acestuia permanent in meniu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.