Sebastian Tavala, elev al Liceului de Arta din Sibiu, sectia sculptura, este tanarul artist care intr-un singur an a reusit sa ajunga de la fotograf aspirant la vernisajul primei expoziții personale de fotografie, intitulata "Pamant, Apa, Foc, Aer - 4".

Zilele acestea in Sibiu, oras aflat pe locul 8 in lista celor mai frumoase orase din Europa, are loc prima expozitie de fotografie personala a unui tanar artist in varsta de doar 17 ani.

Sebastian Tavala a descoperit pasiunea pentru arta fotografica in septembrie 2007, cand a vizitat impreuna cu clasa o expozitie de fotografie la galeriile Passepartou din Sibiu.

Din acel moment Sebastian a inceput sa faca fotografii tuturor lucrurilor marunte care-i ieseau in cale: a fotografiat felul in care lumina se reflecta in pahare, fumul unei tigari, pasari in zbor, animale, copiii, prietenii skateri si bikeri, lucruri comune, lucruri banale.

Expozitia este gazduita de galeria X Future Foundation de pe strada Constitutiei nr 3 din Sibiu si poate fi vizitata pana pe 27 noiembrie.

Lucrarile, unicate, poarta semnatura artistului si vor putea fi achizitionate de doritori la preturi modice.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.