In urma deciziei guvernului de a anula majorarea salariilor, cadrele didactice afiliate la Federatia Spiru Haret au trimis o scrisoare deschisa Parlamentului prin care cer adoptarea in regim de urgenta a unei legi de respingere a ordonantei Guvernului prin care salariile lor au fost inghetate
'Cel mai probabil greva generala va incepe luni, insa avem mari presiuni din teritoriu ca greva sa inceapa chiar de maine'', a declarat pesedintele Federatiei Spiru Haret, Marius Nistor.

Liderul FSLI a anuntat la randul sau ca in aceasta saptamana se va intalni cu reprezentanti ai profesorilor din toata tara si, in functie si de reactiile celorlalte partide politice, PD-L si PSD, vor trece la proteste. "Programul acestora nu a fost stabilit, dar cel mai probabil saptamana viitoare vom organiza pichete si greva de avertisment, iar daca nu se iau masuri vom trece la greva generala", a preconizat Cornea.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.