Suma pe care o vor plati anual proprietarii este cuprinsa intre 10 si 20 de euro, in functie de tipul imobilului. Proprietarii de locuinte vor fi obligati sa isi asigure casele impotriva dezastrelor naturale, mai precis in cazul cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor, informeaza Realitatea TV.

Deputatii au aprobat miercuri un proiect de lege pe aceasta tema. Proprietarii vor trebui sa incheie politele de asigurare in termen de 90 de zile de la data publicarii legii in Monitorul Oficial.

Suma pe care o vor plati anual proprietarii este cuprinsa intre 10 si 20 de euro in functie de tipul locuintei, iar suma asigurata ce poate fi acordata unei persoane in cazul unui dezastru va fi cuprinsa intre 10.000 si 20.000 de euro.

Nu vor beneficia de asigurare cei care fac modificari in locuinta fara autorizatie si afecteaza structura de rezistenta a acesteia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.