Institutul Cervantes din Bucuresti organizeaza, in perioada 10-17 octombrie, la Cinema Studio si Cinemateca Euforie, evenimentul Zilele Filmului Hispanic, in cadrul caruia vor fi prezentate 11 lungmetraje de fictiune si opt documentare.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Spaniei la Bucuresti si al Filmotecii Ministerului de Externe din Spania, in colaborare cu Uniunea Cineastilor si Arhiva Nationala de Filme a Romaniei.
Selectia din aceasta toamna aduce iubitorilor de film 11 lungmetraje de fictiune la Cinema Studio si opt filme documentare, distinse cu Premiul Goya, la Sala Eforie a Cinematecii.

Zilele Filmului Hispanic debuteaza in data de 10 octombrie, de la ora 19:00, cu filmul "Esas no son penas" de Anahi Hoeneisen si Daniel Andrade, o productie ecuadoriana din 2007.

La Bucuresti va fi prezenta, pentru inaugurarea acestei serii de filme hispanice, regizoarea Anahí Hoeneisen care va participa atat la conferinta de presa care va avea loc in data de 10 octombrie, ora 12.00, la Sala de Marmura a Uniunii Cineastilor, cat si la proiectia filmului "Esas no son penas" din seara aceleiasi zile, la Cinema Studio.

Biletele pentru lungmetrajele de fictiune costa 8 Ron, iar abonamentele 24 Ron si se pot procura de la Cinema Studio. Pentru filmele documentare, biletele sunt in valoare de 10 Ron si pot fi achizitionate de la Cinemateca. La documentarul care deschide seria, intrarea este gratuita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.