Agresorii au atras-o pe tanara prin pretextul organizarii unei petreceri de ziua de nastere a unuia dintre ei.

Urmarea a fost una de cosmar pentru tanara. Aproape cinci ore de perversiuni sexuale si viol in grup. Totul a fost filmat pe telefoanele mobile de catre cei trei politisti de frontiera. Intr-un moment de neatentie, victima a reusit sa trimita un SMS, prin care a cerut ajutor fratelui ei. In scurt timp, jandarmii au batut la usa violatorilor. Agresorii le-au deschis abia dupa o jumatate de ora. Victima a fost dusa in bucatarie, unde, sub amenintarea unui cutit, a fost somata sa taca.

Larisa Ciobanu, victima violului, a dat un amplu interviu ziarului "Gardianul". Ea povesteste scena groazei: "Marius Lutan mi-a dat o palma. Lovitura a fost atat de puternica, incat m-a aruncat pur si simplu la podea. S-a oprit, m-a luat de mana si m-a tarat pana in sufragerie. (…) M-au obligat sa intretin diverse relatii sexuale cu toti trei. Singurul care m-a batut a fost Marius, ceilalti doi doar m-au amenintat ca, daca nu fac cum vor ei, o sa devin o fata de produs".

In urma examinarii medico-legale, s-a ajuns la concluzia ca "victima prezinta leziuni traumatice corporale si anale, care au putut fi produse prin lovire cu corpuri dure si prin contact sexual, posibil in conditiile unui viol cu perversiuni sexuale si necesita pentru vindecare 5-7 zile de ingrijiri medicale", a declarat comisarul Mirela Gheta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, citat de Curentul.

Din cercetarile si investigatiile efectuate, a rezultat ca L. Marius Bogdan, de 23 de ani, si S. Florin Nelu, de 23 ani, ambii din Turnu Magurele, judetul Teleorman, precum si J. Laurentiu Marian, de 21 de ani, din Caracal, judetul Olt, au intretinut relatii sexuale cu fata, impotriva vointei acesteia, intr-un imobil situat in municipiul Giurgiu.

Luni seara, cei trei politisti au fost prezentati de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu la instanta de judecata, ocazie cu care magistratii au emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile pentru viol.

De asemenea, purtatorul de cuvant al IGPF Giurgiu, Manuela Nicoara, spune ca, odata cu inceperea actiunii penale, cei trei agenti au fost suspendati din functie pana la finalizarea dosarului. In plus, in situatia in care vor fi gasiti vinovati, Directia Politiei de Frontiera Giurgiu ii va da afara pe cei trei.