Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, a fost ales, ieri, cu 104 de voturi "pentru" si 50 "impotriva" presedinte al Miscarii Studentesti Romania Mare. In discursul sau, Iucinu le-a spus studentilor ca este membru al PRM de un an, ca a desfasurat activitate gazetareasca la revista lui C.V.Tudor, ca "a luptat foate mult" si ca "este o fire puternica". "Probabil ca ma cunoasteti de la televizor", le-a spus Iucinu colegilor sai, aratind ca MSRM "are nevoie de cineva, care sa reorganizeze aceasta miscare".

Miscarea Studenteasca Romania Mare este subordonata organizatiei de tineret a PRM, care este condusa de deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu. La reuniunea Miscarii Studentesti Romania Mare a venit si liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, care le-a spus tinerilor studenti din partid ca nu trebuie sa fie rusinati de tara lor si ca PRM trebuie sa se organizeze pentru a prelua puterea. Vadim Tudor le-a vorbit studentilor PRM si despre momentele in care, copil fiind, mergea cu mama lui, "o microbista infocata", la diverse meciuri de fotbal si invata cuvintul "huo", pe care l-a folosit mai tirziu, in Parlament, cind reprezentantii UDMR cereau autonomie teritoriala, de Ziua Nationala a Romaniei.

Contracandidatul lui Iucinu si perdantul competitiei a fost Cristian Matias, liderul MSRM Timis. Reamintim ca Vadim Tudor, seful pe linie de partid al lui Andrei Iucinu, a fost unul dintre cei mai inversunati adversari ai lui Dumitru Tinu, revista sa, "Romania Mare", acuzindu-l inca din timpul vietii ca ar fi fost agent KGB, implicat in afaceri murdare samd.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.