Catedrala Neamului pune in pericol succesele internationale ale Parlamentului Romaniei.

De ce? pentru ca se va construi pe spatiul terenurilor de tenis ale Clubului Parlamentarilor, iar echipa de tenis a Legislativului, care participa la competitii interparlamentare internationale ar putea ramane fara loc de antrenament.

Echipa de tenis a Parlamentului e o aparitie obisnuita la toate concursurile internationale intre parlamentari, incepand cu anul 1998. In iunie anul acesta alesii nostri vor concura la Moscova cu echipe din alte parlamente, in cadrul Turneului European de tenis dedicat implinirii a 100 de ani de la crearea Dumei de Stat a Federatiei Ruse. Echipa Romaniei e formata din sase deputati: Ioan Oltean (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Mircea Man (PD), Dumitru Puzdrea (independent), Florea Voinea (PSD) si Corneliu Ciontu (independent).

Intre 1 si 4 iunie, in primele zile ale vacantei parlamentare de vara, cei sase tenismeni vor pleca la Moscova pentru a concura in numele Romaniei, pe cheltuiala Parlamentului. Astfel, transportul, cazarea si diurna vor fi suportate din bugetul Camerei, deoarece in echipa sunt numai deputati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.