Deputatii Ion Dinita (PC), Danut Culetu (FC), Daea Petre (PSD) si Victor Paul Dobre (PNL) se numara printre alesii care au solicitat asigurarea cazarii de catre Camera Deputatilor, potrivit unui document transmis MEDIAFAX, insa mentioneaza apartamente in Bucuresti in declaratia de avere.

Deputatul PC, Ion Dinita, care a cerut cazare la hotel asigurata de Camera Deputatilor are in Bucuresti doua apartamente de 88,91 mp si, respectiv, 65,92 mp cumparate in 2009 si in 2008, conform declaratiei de avere.

El mai detine un apartament in Marea Britanie de 54 mp, trei apartamente in Brasov, doua case in Brasov si o casa de vacanta in Poiana Brasov aflata in litigiu.

In plus, Dinita mai are in proprietate doua apartamente in Sighisoara, iar un al treilea se afla pe numele sotiei. Alte doua case de vacanta ale deputatului se afla in Navodari (Constanta) si in Sacele (Brasov), precum si o casa de locuit in Gugesti (Vrancea).

Deputatul PC mai mentioneaza in declaratia de avere doua autoturisme, lucrari de arta contemporana, obiecte de arta si bijuterii de 90.000 de euro. El este actionar la mai multe societati comerciale, intre care SC Gotic SA de unde a obtinut dividende anuale de 3.591.131 de lei.

De asemenea, deputatul din partea Fortei Civice, Danut Culetu, se afla pe lista celor care au optat pentru cazarea la hotel, chiar daca in declaratia de avere mentioneaza ca detine in Bucuresti un apartament de 33 de mp impreuna cu sotia sa.

In aceeasi situatie se afla si deputatul PSD, Daea Petre, care a solicitat sume pentru acoperirea chiriei in regim particular. Cu toate acestea, deputatul PSD precizeaza in declaratia de avere ca detine un apartament in Bucuresti, de 73,46 de mp, cumparat in 2011 pe numele Daea Dana Florentina.

Deputatul PNL, Victor Paul Dobre, a preferat cazarea la hotel asigurata de Camera Deputatilor in timp ce in declaratia de avere mentioneaza ca detine un apartament in Capitala de 55 mp, cumparat pe numele lui Dobre Matei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.