Liderul senatorilor PNL, Puiu Hapotti, a declarat, luni, ca primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, s-a comportat intr-o maniera incalificabila, care presupune excluderea din partid.

"Cine incalca statutul, indiferent ce functie si ce demnitate are, trebuie sa suporte rigorile statutului. Domnul primar Chereches, inteleg nu numai de la Antonescu, ci de la foarte multi colegi, inclusiv din judet, ca s-a comportat intr-o maniera incalificabila, care presupune excluderea din partid", a spus Hasotti, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca nu a auzit sa se discute de excludreea din partid in cazul altor liberali in afara de Chereches.

Hasotti a spus ca eventuala excludere a lui Chereches va fi propusa Delegatiei Permanente, pentru ca acesta este primar de resedinta de judet.

Prima sedinta a conducerii PNL din acest an, dar si prima dupa investirea Guvernului USL in decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum si o discutie in ceea ce priveste posibilele excluderi din partid, Catalin Chereches fiind primul vizat.

Citeste si: Hasotti: Chiliman greseste. Prin atitudinile sale politice, face mari deservicii PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.