Traian Basescu a declarat, duminica, la Covasna, ca pentru 2013 si-ar dori sa se adevereasca programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru romani", si stabilitate politica.

Presedintele Traian Basescu a iesit, duminica la pranz, la o plimbare cu sotia sa in statiunea Covasna, el fiind intrebat de jurnalistii prezenti ce mesaj le transmite romanilor pentru noul an.

"Ce l-am transmis intotdeauna: sa fie un an mai bun 2013 decat 2012", a raspuns seful statului.

Intrebat ce si-ar dori pentru el, seful statului a spus ca si-ar dori multe, dar, spre exemplu, isi doreste sa se indeplineasca programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru romani".

"Multe mi-as dori, dar, spre exemplu, imi doresc sa se adevereasca programul de guvernare al USL. Ati vazut ce program, cu multe beneficii pentru romani, si mi-as dori mult ca acel program sa se indeplineasca. Mi-as dori sa fie stabilitate politica si asta e...", a adaugat presedintele, potrivit MEDIAFAX.

Traian Basescu si sotia acestuia au ajuns, duminica, la Covasna cu un elicopter care a aterizat in curtea vilei de protocol unde seful statului este cazat de fiecare data cand vine in aceasta statiune.

Seful statului va ramane la Covasna pana in 2 ianuarie. El a spus ca va petrece Revelionul la un hotel din statiune, alaturi de sotia sa si de cele doua fiice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.