Ioan Oltean a declarat, vineri, la sosirea la sedinta Colegiului Director al PDL, ca Cezar Preda a revenit asupra deciziei de a demisiona.

"(Cezar Preda - n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru ca demisiile nu se iau in fierbinteala unui subiect", a spus Oltean, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PDL Cezar Preda a anuntat, luni, ca demisioneaza din functiile de prim-vicepresedinte al PDL si de presedinte al organizatiei judetene Buzau a partidului, in urma rezultatelor alegerilor de duminica.

"Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au aratat clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea ARD Buzau. Sper doar ca modul in care se vor comporta in Parlament sa fie mult schimbat in bine fata de modul in care au evoluat in campania electorala", afirma Preda, intr-un mesaj citat intr-un comunicat al PDL remis, luni, agentiei MEDIAFAX.

Preda spunea ca se numara printre politicienii care considera ca, la finalul unei batalii electorale, nu ai voie sa te ascunzi dupa faptul ca romanii au votat mai mult sigle decat oameni.

In judetul Buzau, ARD s-a clasat pe locul al treilea in urma alegerilor parlamentare de duminica, dupa USL si PPD, obtinand un scord e doar 12,4%.

Cezar Preda a candidat in Colegiul 7 Buzau pentru Camera Deputatilor, clasandu-se pe locul doi, dupa candidatul USL, Marcel Ciolacu. Preda a obtinut 18,74% din voturi, iar contracandidatul sau 65,19%. In urma redistribuirii, Cezar Preda a obtinut un nou mandat de deputat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.