Deputatii nu au putut sa se pronunte, miercuri, pe solicitarea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, din lipsa cvorumului, presedintele Camerei anuntand ca raportul Comisiei juridice ramane pe ordinea de zi a viitorului Parlament.

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor in care urma sa se discute solicitarea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan nu s-a putut desfasura, intrucat au fost prezenti doar 103 deputati.

"Proiectul de hotarare ramane pe ordinea de zi a noului Parlament si va fi introdus cu prioritate", a precizat Zgonea, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, anuntase ca, daca miercuri nu este cvorum la sedinta de plen convocata pentru ridicarea imunitatii deputatului PSD Ion Stan, atunci acest subiect va intra cu prioritate pe ordinea de zi a viitorului Legislativ, fara a fi necesare alte documente de la MJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.