Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a multumit, marti, in debutul primei sedinte a BPN a PSD de dupa alegerile parlamentare, la care a avut acces si presa, lui Adrian Nastase, pentru faptul ca a facut parte din acest proiect si a crezut ca PSD isi poate reveni dupa momentul 2009.

"Le multumesc celor prezenti, vreau sa le multumensc celor de acasa, vreau sa-i multumesc lui Adrian Nastase, care a fost parte a acestui proiect si care a crezut in faptul ca PSD isi poate reveni dupa momentul 2009 si vreau sa nu uitam ca nu ne-a fost deloc usor in acesti trei ani, ca nu a fost tot timpul atata lume nici in sediile de partid, nici la actiunile noastre, ca am avut momente in care nu stiam cum sa ne mai tinem colegii si cum sa facem fata la diverse atacuri", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca este timp putin de sarbatorit victoria in alegeri si a adus in discutie faptul ca acum trei ani social-democratii erau cu capul jos, ingrijorati pentru viitorul lor ca partid.

"Sa nu uitam ca pe 20 februarie 2010, dupa Congres, eram inca un partid sfasiat de discutii interne", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.