Dupa ce nu a reusit sa-si asigure un loc in Parlament, Cezar Preda si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal.
"Rezultatul de la Buzau, modul in care au ales buzoienii pe 9 decembrie, ma determina sa-mi dau demisia de onoare din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, precum si din cea de presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Buzau. Cred ca Alianta Romania Dreapta trebuie sa intre, in ansamblu, intr-o profunda reorganizare si omogenizare, astfel incat sa devina cea mai importanta si credibila forta de opozitie din Romania. Asa cum am mai spus, 2013 va fi un an extrem de dificil si cred ca romanii au, in continuare, nevoie de un scut puternic impotriva previzibilelor abuzuri si derapaje de la democratie", a declarat Preda, potrivit realitatea.net.

Preda a pierdut alegerile in Colegiul 7 Camera Deputatilor Buzau, obtinand 18,74% din voturi, in timp ce contracandidatul Marcel Ciolacu (USL), a primit 65,19% din voturile cetatenilor din judetul Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.