Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca va sustine modificarea Constitutiei, chiar daca aceasta masura va fi initiata de USL. De asemenea, fostul presedinte al Senatului a afirmat ca Ponta nu ar trebui sa fie numit premier.

"Sustin modificarea Constitutiei, chiar daca va fi initiata de USL. Cred ca toate partidele parlamentare trebuie sa vina si sa faca anumite corectii", a declarat Blaga, potrivit realitatea.net.

In ceea ce priveste numirea lui Victor Ponta in functia de premier, presedintele PDL este de parere ca presedintele Basescu va nominaliza un premier care sa isi construiasca o majoritate puternica.

"Eu nu stiu ce va face presedintele. Eu cred ca presedintele va respecta Constitutia si va nominaliza un premier care sa isi construiasca o majoritate puternica. Presedintele a spus un lucru foarte bun: ca nu va permite ministri care au dosar penal, trimisi in judecata", a mai spus Blaga.

"Sa fie sanatos Ponta daca declara ca Basescu il va nominaliza. Sa spere in continuare! E dorinta domniei sale!", a mai adaugat liderul PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.