Traian Basescu a declarat, marti, ca nu are stenogramele discutiei cu premierul Victor Ponta privind participarea la Consiliul European, dar a confirmat faptul ca in discutia avuta cu acesta a sustinut ideea ca propunerea de buget facuta de Herman Van Rompuy este "inadmisibila".

Basescu a fost intrebat daca ar fi de acord sa dea publicitatii stenogramele discutiei cu Victor Ponta, despre care premierul sustinea ca vor confirma faptul ca seful statului nu sustine proiectul de buget propus de Van Rompuy.

"Si acum o cataloghez la fel. Va pot spune ca discutia a avut loc in birou si in birou la mine nu se inregistreaza. Nu am stenogramele acestei discutii, dar va confirm. Propunerea este inacceptabila ... inadmisibila. De aceea spun «sa negociem», de aceea am inceput negocierile chiar cu presedintele Van Rompuy", a raspuns Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, faptul ca presedintele Traian Basescu se opune utilizarii dreptului de veto de catre Romania in Consiliu, el intreband, retoric, ce solutie are seful statului care sa fie mai inteligenta decat cea exprimata de premierii Cameron si Rajoy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.