Premierul Victor Ponta considera ca declaratia presedintelui Traian Basescu privind raportul MCV este "un pic ridicola", aratand ca nu intelege cum presedintele unui stat poate afirma ca acest stat nu este unul de drept.

"Cand presedintele unei tari spune ca tara pe care domnia sa o conduce nu mai este un stat de drept poate fi un raport dezastruos sau poate toata lumea nu il ia in seama. Cum e sa fii seful unui stat si sa spui ca statul acela nu mai e stat de drept cand tu esti seful acelui stat? E un pic ridicol, trebuie sa recunoastem. Nu stiu daca cei de la Comisie au acest simt al ridicolului", a spus el, citat de MEDIAFAX.

Ponta a adaugat ca, asa cum a fost convenit anterior, urmeaza sa aiba o intalnire cu presedintele Traian Basescu probabil miercuri, in care se va discuta despre bugetul UE pentru perioada 2014-2020, dar inevitabil se va discuta si despre scrisoarea pe care a primit-o din partea sefului statului.

Presedintele Traian Basescu a precizat, luni, ca i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare in legatura cu cei patru membri ai Executivului acuzati de ANI de incompatibilitate, mentionand ca viza "si o eventuala remaniere".

Citeste si:
Crin Antonescu: Basescu face declaratii iresponsabile



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.