Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referindu-se la decizia lui Crin Antonescu de candida in Teleorman, ca acesta a mai candidat si inainte in acest judet, el aratand ca teleormanenii sunt oameni mandri si ca este un lucru extraordinar ca viitorul presedinte al Romaniei sa candideze la ei.

"Crin Antonescu a candidat si inainte la Teleorman. Ii cunosc pe cei din Teleorman, nu doar pe Liviu Dragnea. Sunt oameni foarte mandri si in momentul in care viitorul presedinte al Romaniei candideaza la ei, e un lucru extraordinar", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a mentionat, raspunzand unei intrebari, ca a stiut de schimbarea de strategie a lui Crin Antonescu de a renunta la candidatura in Bucuresti, Sectorul 3 si de a alege Teleorman.

"Nu se poate sa candideze nimeni, nici macar Antonescu, fara semnatura mea pe liste, cum eu nu pot sa candidez fara semnatura domnului Antonescu", a spus Ponta.

Surse din USL declarau, sambata, pentru MEDIAFAX, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, respectiv in colegiul numarul 2.

Colegiul in care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat in care vor intra in cursa Liviu Dragnea si Marin Almajanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Citeste si: Dragnea: Prin candidatura la Teleorman, Antonescu se intoarce la prima dragoste


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.