Prim-vicepresedintele PDL, Mihai Stanisoara, a declarat ca, atunci cand l-a acuzat pe seful SIE ca nu i-a informat pe oficialii europeni despre situatia reala din Romania, Crin Antonescu a dat dovada de "ignoranta si inconstienta iesite din comun".

"Ii recomand domnului Antonescu sa citeasca cu atentie Legea nr. 1/1998 privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe. Daca ar face ceea ce ii recomand, domnul Antonescu ar vedea foarte clar ca SIE este organul de stat specializat in domeniul informatiilor externe destinate decidentilor romani cu atributii in domeniul sigurantei nationale si apararea tarii si a intereselor sale. Daca SIE ar fi furnizat informatii despre situatia din Romania decidentilor europeni, ar fi incalcat grav legea de functionare si Constitutia", scrie Stanisoara pe blogul sau, potrivit realitatea.net.

De asemenea, liderul PDL a precizat ca Antonescu nu se poate folosi de institutiile statului "dupa bunul sau plac".

"Ii spun astfel presedintelui PNL, foarte clar, ca nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de institutiile statului roman dupa bunul sau plac. Stiu ca este o veste trista pentru domnul Antonescu dar trebuie sa inteleaga ca a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman", a mai adaugat Stanisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.